JO-anmälan av Miljö och byggnadsnämnden

Vårt partis ledamot i Miljö- och byggnadsnämnden, Leif Svensson har JO-anmält samma nämnd eftersom de har nekat en fastighetsägare ett förhandsbesked om att bygga en bostadsfastighet mellan Hjorten och flygfältet norra ände. Nämnden gick emot tjänstemännens förslag om att tillstyrker den sökande. Nämnden är en myndighetsnämnd och ska alltid ha en laglig grund för sina beslut. Det föreligger inga bullerzonen eller strandskydd föreskrifter vid den tilltänkta  byggnationen.

Leif reserverade sig till förmån för tänstemännens förslag.
Enda skälet till att köra över nämndens tjänstemän och den sönder var att man vill säkra utveckling av flygplatsen. I andra änden av flygfältet har majoriteten avsatt pengar för att förlänga landningsbanan, vilket vi i Vänsterpartiet också var emot.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.