Debattinlägg kring södra infarten

Södra infarten är det en angelägen fråga och framförallt så angelägen att vi ska bekosta den med 250 miljoner kronor minst?                                                                                                                 250 miljoner kronor räcker långt med tanke på vad vi behöver i välfärden och i  miljöinvesteringar.

Vänsterpartiet är enda parti, som tagit ställning mot investeringen. Frågar man medborgarna utan att för den sakens skull generalisera är många inte lika tvärsäkra som förespråkande partiers politiker.

Hur har vi det med lyssnandet på rörelsen, som är grunden för demokratin?

Har det gått prestige i frågan så att man inte kan backa?

Allmänheten vill nog höra argumenten eftersom detta blir sannolikt den största investeringen i närtid.

För Vänsterpartiet 2017-02-02

Leif Svensson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.