Rapport från distriktårskonferensen 12/3

Konferensen hölls i ett soligt men kyligt Oskarshamn. Det var ett effektivt möte med intressant innehåll. En ny distriktsstyrelse valdes med bl a Lars Holmberg som ordförande, Irene Fleetwood som vice ordförande och Karin Olsson som kassör. En verksamhetsplan klubbades, där tyngden ligger på att växa som parti, ge en positiv bild av Vänstern samt organisatoriska prioriteringar. Distriktets ekonomiska rapport behandlades också och den visar stabilitet. Landstingsgruppen delgav oss både verksamhetsberättelse och lite av vad som händer framåt. Som kulturevenemang, efter intagen vegetarisk lunch, fick vi stifta bekantskap med Stefan Lagesson och hans stenkakor. Därefter skapade regionfrågan en del diskussion. Till slut behandlades ett inlägg om Nato under övriga frågor. Efter vissa avtackning kunde mötet avslutas i god tid. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.