Det lider mot jul….

… Men än så länge ingen snö. Om det beror på klimatförändringar eller annat som håller kund Bore stången låter vi vara osagt. Trots det har det varit både regnigt, blött och blåsigt. Passa därför på och besök oss och värm upp er på vårt nya politiska kafé. Det är öppet på mellan kl 10 och 12 varje lördag fram till jul och finns på Båtsmansgatan 30 B, gå in på innegården så ser ni snart våra skyltar i en källarlokal. Ta en paus i julstressen,vi bjuder på kaffe med dopp och ett litet samtal, om vad? Tja det bestämmer ni alldeles själva.

Hittills har vi haft väldigt intressanta och trevliga samtal, även om vi inte har samma partitillhörighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.